AKBABA, EDREMİTLİ MUHTARLARLA BULUŞTU”

AKBABA,  EDREMİTLİ MUHTARLARLA BULUŞTU”

Edremit ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayı Ali Akbaba, Edremitli köy ve mahalle muhtarları ile Güre beldesinde buluştu.

Edremit ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayı Ali Akbaba, Edremitli köy ve mahalle muhtarları ile Güre beldesinde buluştu. Akbaba, Edremit’te uygulayacağımız sosyal projeler ve yeni yatırımlar ile Edremit tam bir Avrupa kenti olacağının sözünü verdi.

Balıkesir’in Edremit ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayı Avusturya’dan emekli olup gelen ve Güre beldesi Berrak Sitesinde oturan Halkla İlişkiler uzmanı Ali Akbaba, Edremitli köy ve mahalle muhtarları ile Güre beldesi Anadolu Türkü Evinde buluştu.

Avusturya’nın Viyana Üniversitesi Siyasal Bilgiler mezunu olup, Avusturya Sosyal Demokrat Partinin Halkla İlişkiler Başkan vekili olarak yıllarca Avusturya’da aktif politika yapan Ali Akbaba, Edremit ve beldelerindeki Mahalle ile köy muhtarlarının sorunlarını bizzat kendilerinden dinledi, çözüm sözü verdi.

CHP’YE EDREMİT’TEN İLK MÜRACAAT AKBABA’DAN

“Kuvayı Milliye ruhu ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan CHP’ye müracaat eden 8 aday adayı arasında Edremit ilçesine belediye başkanlığı için ilk aday adayı olmanın gurur verici olduğunu ve desteklerini beklediğini açıklayan CHP’den Edremit belediye başkan aday adayı Ali Akbaba, “Muhtarlarımızın sorunlarını aldım ve bizzat sizlerden dinledim. Şu anda resmi sıfatım yok ama köy ve mahallelerin sorunları konusunda her zaman sizlerle birlikte olup, çözüm üreteceğiz. Bu sorunlar çözülmeyecek sorunlar asla değil ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile birlikte çalışacağım ve STK’ları çok önemsiyorum” dedi.

AKBABA, EDREMİT PROJELERİNİ AÇIKLADI

“CHP’li Ali Akbaba alarak 32 maddeden oluşan projemi açıkladım ama çok önemli son 4 önemli projemi ise bu gün açıklıyorum. Edremit Körfezinde Edremit - Altınoluk hattında Devlet Hastanesinden, Diş Hastanesine oradan da Altınoluk’a her 5 dakikada bir hareket eden çift raylı, hızlı sistem Tramvay hattı, Kurulacak olan modern bir çöp fabrikasından çıkan doğal gaz ile evler ısınacak ve evler doğalgaza kavuşacak. Çöp fabrikasından çıkan gübre ise satılıp ekonomiye katkı sağlayacak. Beldelere Hastaneleri ve tüm körfezde kanalizasyon projelerim benim iki senemi alacak” diyen Başkan aday adayı Ali Akbaba, “Körfez ve Edremit halkını mutlu etmek için. İstikrar getirmek için bu projeler süratle yaşama geçirilecek” dedi.

EDREMİT TAM BİR AVRUPA KENTİ OLACAK

Avrupa’dan Sosyal Demokrat Kültüründe yetiştiğini açıklayan ve katılımları nedeniyle muhtarlara teşekkür eden ve seçildiğinde Anadolu Yörükleri, Türkmenleri kültürel kıyafetleri ve poşuları ile bundan sonraki toplantılarımıza bekliyorum diyen Ali Akbaba, Körfezin kültürünü dün olduğu gibi en iyi şekilde yaşatacağız” diye söyledi.

Bölgenin İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerden yerleşen ve huzur içerisinde yaşamı seçen kültürlü ailelerin yerleşim alanı olduğunu vurgulayan Akbaba, Edremit’te uygulayacağımız sosyal projeler ve yeni yatırımlar ileEdremit tam bir Avrupa kenti olacağının sözünü verdi.Enver DOLGUN



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı